Over Ilse_Ilse_Peeters_ORAJA

Over ORAJA beauty & wellness

Ik ben Ilse Peeters, zaakvoerster van ORAJA beauty & wellness in Gierle.  Ik heb mijn studies als schoonheidsspecialiste genoten aan het erkende ‘Denise Grésiac’ instituut te Berchem.  Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij BESKO, de beroepsvereniging voor schoonheidsspecialisten.  Het kwaliteitslabel dat zij me toekennen, staat garant voor de professionele uitoefening van dit mooie beroep.  Ik ben gespecialiseerd in anti-aging, huidverbetering en holistische wellness behandelingen voor gelaat en lichaam.

Wat doet ORAJA?

Huidverbetering

Vind je dat gewone cosmetische gelaatsverzorgingen of lichaamsbehandelingen te weinig doen aan je huid?  Vind je de stap naar chirurgie daarentegen te ver?  Dan is er goed nieuws voor jou!  ORAJA beauty & wellness vormt de brug tussen het gewone schoonheidsinstituut en de stap naar arts of kliniek, met haar niet-invasieve behandelingen.  ORAJA beauty & wellness is expert op het gebied van biologische huidverbetering.  Een schoonheidssalon gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zowel voor gelaat als lichaam.

De producten en behandeltherapieën verbeteren op natuurlijke wijze jouw huid/huidprobleem/silhouet en maken haar jonger.  ORAJA beauty & wellness verandert niets aan jouw gelaatsexpressie en aan je natuurlijke gelaatsvormen.  Je blijft jezelf, maar dan jonger in de strijd tegen huidveroudering.

Professionele zuurpeelings of natuurlijke ingrediënten met biotechnologisch actieve werkstoffen gecombineerd met de juiste apparatuur voor huidverbetering zorgen voor zichtbare resultaten. Zij zijn een intensief programma en opfriskuur voor een mooie, nieuwe huid met onmiddellijk effect en langetermijneffect.

ORAJA beauty & wellness vormt de brug tussen het gewone schoonheidsinstituut en de stap naar arts of kliniek, met haar niet-invasieve behandelingen. ORAJA beauty & wellness is expert op het gebied van biologische huidverbetering. Een schoonheidssalon gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zowel voor gelaat als lichaam.

Gelaatsverzorgingen

De bedoeling van deze gelaatsverzorgingen is om jou lekker in je vel te laten voelen, jouw zelfvertrouwen een boost te geven en dat jij mag zijn wie je bent!  Deze holistische gelaatsverzorgingen brengen jouw natuurlijke schoonheid nog meer tot haar recht.  De grondstoffen in de verzorgingsproducten zijn altijd gebaseerd op de natuur.  In de Biodroga Bioscience Institute verzorgingen vind je het zwarte woud complex terug, gekoppeld aan biotechnologische power actieve stoffen.  Het geeft jouw huid een bijzondere energie die alleen door de natuur kan worden gegeven.  Zo ziet jouw huid er stralend uit louter met cosmetische werkstoffen.

Thalgo brengt de zee naar voor in de gelaatsverzorgingen.  Jouw huid hervindt haar kracht door de aanwezigheid van zeewieren, gemicroniseerde algen, zeemineralen en sporenelementen.  Het geeft haar een vitale frisheid.

Bovendien zetten beide hoogstaande cosmeticamerken zich in voor Clean Beauty.  Dit betekent huidvriendelijke cosmetica die staat voor duurzame schoonheidsverzorging, vrij van kritisch besproken ingrediënten.

Unieke actieve complexen met wetenschappelijk bewezen resultaten en holistische behandelingsrituelen, op huidtype afgestemd. Gun jouw huid een pauze of help haar wanneer ze ondersteuning nodig heeft. Onvergetelijke behandelingen in het salon en thuis mét effect!

Massages

Dat massages voor rust en ontspanning zorgen, is algemeen geweten.  Maar wist jij ook dat massages met essentiële oliën depressies, angsten en boosheid verdrijven en een gevoel van innerlijke zekerheid geven?  Ze helpen bij overgave en optimaal genieten.  

Elke massage bij ORAJA beauty & wellness gaat uit van het idee dat lichaam en geest één zijn.  Om spanningen en blokkades weg te krijgen, moet er een evenwicht bereikt worden tussen lichaam en geest omdat zij elkaar beïnvloeden.  Je moet in balans zijn.  Emotionele spanningen kunnen er letterlijk voor zorgen dat je gaat ‘vastlopen’.  

Alle massages bij ORAJA beauty & wellness zijn energetisch.  Door positieve energie door jouw lichaam te laten stromen, verdwijnen lasten.  De heerlijke warmte gaat door jouw lichaam en bevordert jouw welzijn en jouw gezondheid.  Na de massage voel je de impact op jouw lichaam: ballast dat van je schouders afvalt.  Je voelt je een heel pak lichter.  De massage zorgt voor een diepe geestelijke ontspanning en maakt spanningspunten los.  Het negatieve wordt verdreven.  De goede energie laat jou weer stralen en geeft je een gevoel van innerlijke zekerheid.  

Door op regelmatige basis massages te laten doen, verminder je aanzienlijk lichaamsklachten.  Investeer nu in jouw gezondheid en voel het verschil!

Wil jij graag eens volledig tot rust komen en de stress vergeten?  Kies dan één van de energetische massages bij ORAJA beauty & wellness.  Zit je ergens vast, dan werk ik je blokkades weg.  Deze natuurlijke healings brengen je emotioneel, geestelijk en fysiek terug in balans.

Door op regelmatige basis massages te laten doen, verminder je aanzienlijk lichaamsklachten. Investeer nu in jouw gezondheid en voel het verschil!

Wellness

Klantenreviews

Heerlijke uurtjes bij Ilse, pedicure en gelaatsverzorging. En wát voor een, inclusief massage. Ik kwam herboren buiten. Mijn velletje ziet er fris uit en mijn voeten mogen weer gezien worden. Dank je wel! Ik kom terug.
ORAJA beauty & wellness logo
Edith E.
Super ontspannend. Je voelt je erg op je gemak, ze heeft gouden handen. Voelt waar je blokkades zitten, zowel fysiek als mentale problemen voelt ze door de energie van je lichaam heel speciaal maar het is zo. Dankzij de energetische massage ben je nadien helemaal onspannen en opgeladen. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan.
ORAJA beauty & wellness logo
Chloë B.
Vriendelijk onthaal, goede uitleg vooraf en deugddoende massage waarna ik met minder gewicht op mijn schouders ben buiten gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden voor iedereen.
ORAJA beauty & wellness logo
Isabelle D.

Voel je mooi en verzorg jezelf goed. Jouw schoonheid verdient alleen het beste!

Topverzorgingsproducten en holistische behandelingen geven jou unieke momenten van huidverzorging.

ORAJA beauty & wellness Biodroga bioscience institute logo

Biodroga

Biodroga Bioscience Institute combineert natuur en wetenschap op een bijzondere manier. Het Zwarte Woud Complex en grondstoffen op natuurlijke basis of gecreëerd via biotechnologische processen zorgen voor een heel bijzondere energie en ontspanning met zachte geurbeleving zowel in de behandelingen in het schoonheidsinstituut als producten voor thuis. Holistische behandelingen waarin jij jezelf mag blijven en jouw natuurlijke uitstraling nog meer naar voor brengen. Biodroga zet zich in voor duurzame schoonheidsverzorging. Met Clean Beauty beloven zij huidvriendelijke cosmetica vrij van kritisch besproken ingrediënten.
ORAJA beauty & wellness Biodroga medical institute logo

Biodroga

De Biodroga Medical Institute behandelingen zijn medisch onderbouwde, resultaatgerichte probleemoplossende behandelingen. Het geheim van elke behandeling zit hem in het innovatieve zurenconcept, gekoppeld aan hoge concentraties van actieve bestanddelen, de skin booster serums. Buiten de Clean Beauty norm zien deze verzorgingslijnen ook af van toegevoegde geuren, kleurstoffen, ingrediënten op dierlijke basis, lactose en gluten bevattende ingrediënten.
ORAJA_beauty_&_wellness_Logo_Thalgo

Thalgo

In de diepte van de oceanen bevatten zee-extracten actieve bestanddelen, mineralen en sporenelementen die tot 10.000 keer krachtiger zijn dan de planten op het land. Apotheker André Bouclet richt Thalgo in 1964 op. Aanvankelijk om huid-, reumatische en bloedsomloop aandoeningen te behandelen. Hij ontwikkelt speciale verzorgingen op basis van algen en zee-extracten bestemd voor de medische wereld en de 1ste thalassotherapie centra. De behandelingen die vandaag gebruikt worden, geven een zintuiglijke reis doorheen de oceanen waarin 3 zeewieren het hoofdbestanddeel vormen. 90% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Dankzij de mariene energie, die het lichaam en de geest kan revitaliseren, straal je een nieuwe schoonheid uit: lichtgevend, dynamisch, zonne-energie.