Wellness - lichaam - SPA-RITUELEN

Ultieme oceaanverwennerij voor het lichaam - Relaxatie

Laat stress los, beleef totale ontspanning met je zintuigen en laat je energie weer stromen

ORAJA_beauty_&_wellness_Massage_gelaat_vrouw_Thalgo

Je wilt volledig komen ontspannen.  Je voelt je de laatste tijd moe (ook voor mama’s die net bevallen zijn) en hebt nood aan relaxatie of vitaliteit.  Je kan best een energie-boost gebruiken. Of jouw huid voelt ruw, droog of vochtarm aan.  Omhul haar in zachtheid met de verzorging die ze nodig heeft.  Of je wilt jouw huid goed voorbereiden op de zon met een scrub.  Jouw lichaam heeft nood aan een grondige reiniging.  Laat je dan in de watten leggen door de lichaamsverzorgingen van Thalgo.  Jouw lichaam wordt gestimuleerd, versterkt en in balans gebracht door de uitzonderlijke kracht van de mineralen uit de zee.  Geniet van deze ultieme oceaanverwennerij voor het lichaam!

Puur genieten en loslaten in een prachtig decor met sterrenhemel.

Hieronder vind je een overzicht van alle wellness lichaamsverzorgingen.  Zij zijn onderverdeeld in: Thalassotherapie, SPA-rituelen en de ORAJA beauty & wellness arrangementen.

STAP IN DE WERELD VAN PROFESSIONELE LICHAAMSBEHANDELINGEN EN ONTDEK WAT ‘SPA’ ZO SPECIAAL MAAKT

Momenten van rust, van genieten, volledig voor jou alleen … 

Heb je behoefte om eens alle spanningen los te laten, geen tijdsdruk te ervaren en jouw eigen ‘ik’ in de watten te laten leggen?  Neem een moment rust, vind jezelf weer terug of droom genietend weg.  De Spa lichaamsbehandelingen van Thalgo brengen jou opnieuw in contact met de natuur en de zeeAlleen als je alles los laat, herstelt het lichamelijk en geestelijk evenwicht.  Bij ORAJA beauty & wellness geniet je in de juiste sfeer van een optimale totale ontspanning met de kracht van zee-elementen.  Jouw lichaamshuid is soepel en straalt en is volledig in harmonie met jouw geest.

SPA-RITUELEN MET EEN ONSCHATBARE RIJKDOM - THALASSOTHERAPIE

De Thalassotherapie, in de 19de eeuw gesticht om huid- en reumatische aandoeningen en ademhalingsproblemen te behandelen, geeft in de 20ste eeuw een nieuwe dimensie aan gezondheid en welzijn.

Apotheker Andre Bouclet geeft in 1964 het levenslicht aan Thalgo met bescherming en respect voor het milieu.  De marine verzorgingen die vandaag de dag gebruikt worden, zitten boordevol therapeutische eigenschappen van de rijkdommen uit de zee.  Deze onschatbare rijkdommen, maken jouw huid mooi! 

Kies jouw SPA-RITUEEL uit onderstaande lijst en herbron helemaal.

ORAJA_beauty_&_wellness_Thalgo_SPA_kort_samengevat

SPA-RITUELEN

Cold Cream marine ritueel (90 min.)

Deze marine behandeling verwent jouw droge huid om de herfst, winter perfect door te komen.  Maar ook in de lente-zomer hydrateert en voedt de Cold Cream pakking jouw huid in alle zachtheid en beschermt haar tegen extreme weersveranderingen.  De lichaamsmassage met de Cold Cream balsem geeft extra aandacht aan droge handen en voeten.

Îles Pacifique (105 min.)

Maak tijdens dit ritueel een reis van de zintuigen naar de paradijselijke eilanden in de Pacific en ontdek via verscheidene tussenstops de onschatbare rijkdommen van Polynesië voor een gevoel van absolute ontspanning.  Het azuurblauwe badbruistablet laat jouw geest meevoeren naar het Lagune-eiland Manihi.  De Exotic Island body scrub met zand van het eiland Bora Bora, zeezout, kokosnootschalen en vanille uit Tahiti exfolieert en parfumeert jouw huid subtiel.  Tussenstop in Taha’a, het vanille-eiland.

Handen en voorarmen voeren deze massage uit op het ritme van de golven. Warme zandstempels van het zand-eiland Bora Bora wisselen langzame en krachtige massagebewegingen af.  Je zintuigen geprikkeld door de betoverende geur van de frangipanibloemen (Tiaré bloemen), geven jou een gevoel van relaxatie en absolute ontspanning. 

Mer des Indes (105 min.)

Laat je meevoeren in een rustgevende droom op de route naar het Oosten, om jouw lichaam te harmoniseren en jouw geest tot rust te brengen.  Het precious bath melktablet geeft de eerste tussenstop in Egypte.  Daarna strijkt de gemberscrub met karitéboter over jouw lichaam om jouw huid te vernieuwen. 

De stimulerende massage maakt een tussenstop in India.  Volgens Ayurvedische Indiase traditie wordt jouw inwendige energie weer in evenwicht gebracht.  Met de Qi-marine balsem worden drukpunten behandeld die cellulaire stress bestrijden.  De diepe massage met warme oliën van fijne houtsoorten doen jouw lichaam en geest hun essentiële vitaliteit terugvinden.  Relaxatie en absoute ontspanning.  De heerlijke Silky Smooth Wrap maakt een tussenstop in China.  Deze pakking met de heilige lotusbloem, rijstkiemolie, qi-marine en noten van iris en jasmijn omhullen jou in een zachte cocon voor een duurzaam comfort. Absolute zuiverheid en ontplooiing van de ziel.

Mer & sens body relaxation (105 min.)

Deze scrub van algen en zeezouten heeft een diepreinigende werking op jouw lichaam.  Terwijl de zouten oplossen door de verwarmde hot stones ervaar je een majestueuze zachtheid over jouw hele lichaam.  De lichaamsmassage met warme en koude stenen en heerlijke natuurlijke aroma’s wekt slaap op en geeft jou een diepe ontspanning.

Sensoriële seizoenenbeleving (105 min.)

De precious spicy granite, een natuurlijke scrub op basis van zwarte peper, lavendel, gember, kokosnoot, vanille en frangipane laat jouw huid zijdezacht achter.  Daarna wordt jouw lichaam heerlijk manueel gemasseerd met een druivenpit- en veenbessenolie, rijk aan omega 3-vetzuren, al dan niet gecombineerd met warme Indonesische kruidenstempels.  Jouw lichaam voelt totaal relaxed en in balans.  Vervolgens wordt de pakking volgens de seizoenen afgestemd: fris in de lente en zomer, verwarmd in de herfst – winter periode.  Zo gaat de druiven- en veenbessenpakking jouw huid meer wapenen tegen vrije radicalen, waardoor de weerstand verhoogt.  De rozijnenpakking met cacaonibs verlekkert jouw zintuigen en gaat het gelukshormoon in werking zetten.  Ideaal om de donkere maanden door te komen.

ORAJA_beauty_&_wellness_Model_verzorging_Iles_Pacifique_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_Îles_Pacifique_peeling_en_olie_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_Massageolie_Mer_des_Indes_model_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_Gamma_Mer_des_Indes_Thalgo