Huidverbetering lichaam

Het schoonheidsideaal is eerder een kwestie van een algemene harmonieuze uitstraling van een figuur

ORAJA_beauty_&_wellness_Icoone_poster_met_model_en_probleemzones

Hier volgt een greep uit het aanbod ‘Huidverbetering lichaam’.  Jouw silhouet beter gevormd, een strakker lichaam, minder vochtophoping, minder cellulite, minder zichtbare striemen of littekens, een verbeterde doorbloeding.  Icoone, Thermodermie of de Dermapeeler pakken jouw lichaamsprobleem doelgericht aan.  Dit betreft zowel plaatselijke (lokale) behandelingen als volledige lichaamsbehandelingen met hooggeconcentreerde werkstoffen.

Ontsieren bloedblaasjes (angiomen), fijne spataders of couperose jouw lichaam?  Dan verwijdert Varigone permanent deze huidproblemen.

Hier onder ‘Huidverbetering lichaam’ vind je welke huidproblemen aan je lichaam kunnen behandeld en verbeterd worden.

Afslanking en een lijn die weer in evenwicht is

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_afslanking

Van een verslapte huid naar een goed uitziende stevige lichaamshuid

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_van_verslapte_huid_naar_strakke_huid

Weg cellulite!

 

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_Icoone_

Zware benen behandelen

Herstel van de bloeddoorstroming

Vochtophoping efficiënt laten behandelen

Site_ORAJA_beauty__wellness_Model_kuiten_Icoone

Verjongende bindweefselmassage

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_verjongende_bindweefselmassage

Strakkere borsten

Site_ORAJA_beauty__wellness_Model_borsten_Icoone

Vermindering van littekens en striemen

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_striemen

Lymfedrainage lichaam

 

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_lymfedrainage_lichaam

In 3 beurten af van jouw couperose, rode puntjes (bloedblaasjes), fijne spataders!

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_bloedblaasjes_couperose_weg

Plaatselijk pijn verminderen van nek, schouders, wervelkolom, lage rug, pezen, spieren, gewrichten, tennisarm

Site_ORAJA_beauty_&_wellness_plaatselijke_pijn_nek_schouders_ rug_wervelkolom_verminderen

Stress – luie darmen – herstel van een normale spijsvertering

Site_ORAJA_beauty_and_wellness_Stress_luie darmen_herstel_van_een_normale_spijsvertering

Je merkt dat vet zich heeft opgehoopt op een bepaalde lichaamszone (onderarmen, heup, billen, buik, knieën, dijen, …) en jouw lichaam ontsiert waardoor jij je niet meer goed voelt.  Het geeft jou een gevoel van onzekerheid.  De methode die voor deze behandeling met succes wordt aangewend, is Thermodermie of Icoone.

Alvorens de behandeling om af te slanken start, wordt er een intakegesprek gehouden met een bodyanalyse.  Uit deze analyse blijkt de huidige stand van jouw lichaamsgegevens: vetmassa, spiermassa, vochtgehalte, jouw metabolische leeftijd enz…  Als uit de analyse blijkt dat je niet meteen moet afslanken in functie van de vetmassa wordt in jouw geval het ideale gewicht bepaald op grond van het esthetisch uitzicht.  Ben je een vrouw?  Voor een gezond lichaam mag jouw vetpercentage tussen 20% – 30% liggen.  Ben je een man?  Jouw vetpercentage mag slechts 10% – 20% bedragen om gezond te zijn.  Het schoonheidsideaal kan niet in cijfers uitgedrukt worden, maar is eerder een kwestie van een algemene harmonieuze uitstraling van een figuur.  Op grond hiervan en afhankelijk van de morfologische diagnose en de ernst van het probleem (vasthouden van vocht in het lichaam, slechte doorbloeding, cellulite, plaatselijke rondingen, huidverslapping) wordt de kuur die het meest aansluit bij jouw wensen voorgesteld na deze bodyanalyse. 

In welke mate jij kan afslanken, bepaalt dat jouw kuur anders is dan die van iemand anders en maakt ze persoonlijk.  Daarom kan er enkel een juiste huiddiagnose gesteld worden na jouw bezoek aan ORAJA beauty & wellness.  Jouw persoonlijke vragen kunnen in het intakegesprek beantwoord worden.  Deze behandelingen in combinatie met een afslankende pakking en aangepaste crèmes voor thuisgebruik intensifiëren het resultaat.

HUIDVERBETERING LICHAAM Van een verslapte huid naar een goed uitziende stevige lichaamshuid

Jouw huid is verslapt na een zwangerschap, door de jaren heen, na een operatieve ingreep, na een dieet omdat je teveel bent afgevallen op korte termijn, omdat je in de menopauze bent terecht gekomen.  Jij wilt jouw lichaam weer steviger zien met mooie afgetekende contouren.  De methode die voor deze huidverbeterende lichaamsbehandeling met succes wordt aangewend, is Icoone of Thermodermie.

Hoe verloopt de huidverbeterende behandeling van jouw verslapte lichaamshuid?

Alvorens de behandeling om jouw verslapte huid aan te pakken start, wordt er een intakegesprek gehouden met een bodyanalyse.  Dan bekijken we welke huidverbeterende lichaamsbehandelingen en producten in de kuur jouw lichaamsprobleem gaan optimaliseren. Uit deze analyse blijkt de huidige stand van jouw lichaamsgegevens:

 • vetmassa,
 • spiermassa,
 • vochtgehalte,
 • jouw metabolische leeftijd enz… 

Hoeveel kost een verstevigingskuur?

Op grond van de analyse van de huidige stand van je lichaamsgegevens en afhankelijk van jouw huidverslapping wordt de kuur die het meest aansluit bij jouw wensen voorgesteld na deze bodyanalyse.  

De prijs van de kuur hangt af van:

 • het aantal beurten,
 • de aard van de behandelingen,
 • welke voedingssupplementen en
 • verzorgingsproducten voor jou nodig zijn om jouw doel te bereiken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Na het intakegesprek met bodyanalyse zal je weten hoeveel je dient te investeren in je persoonlijke verstevigingskuur, rekening houdend met jouw doelstellingen.  In welke mate jouw huid verslapt is, bepaalt dat jouw kuur anders is dan die van iemand anders en maakt ze persoonlijk.  Daarom kan er enkel een juiste huiddiagnose gesteld worden na jouw bezoek aan ORAJA beauty & wellness.  Jouw persoonlijke vragen kunnen in het intakegesprek beantwoord worden.  Deze huidverbeterende lichaamsbehandelingen in combinatie met een verstevigende pakking en aangepaste crèmes voor thuisgebruik intensifiëren het resultaat.  In de verstevigingskuur kom je 2x/week.

HUIDVERBETERING LICHAAM Weg cellulite!

Je merkt dat jouw huid zichtbaar putjes heeft of deze verschijnen als je jouw huid samenknijpt.  Soms voelt dit pijnlijk aan.  Je merkt deze ‘sinaasappelhuid’ op in bepaalde zones: de buik, de heupen, de billen, de dijen, de knieën, …  Je hebt de indruk dat deze cellulite gekomen is tijdens de puberteit, na de zwangerschap, tijdens de menopauze of perimenopauze, door de menstruatiecyclus of tijdens de eerste maanden waarin de pil wordt genomen.   De methode die voor deze behandeling met succes wordt aangewend, is Icoone.

 

Hoe verloopt de behandeling van cellulite?

Vooraleer de behandeling start om cellulite aan te pakken, wordt er een intakegesprek gehouden met een bodyanalyse. Dan bekijken we welke behandelingen en producten in de kuur jouw lichaamsprobleem gaan verbeteren.  Uit deze analyse blijkt de huidige stand van jouw lichaamsgegevens: vetmassa, spiermassa, vochtgehalte, jouw metabolische leeftijd enz…  Als uit de analyse blijkt dat je niet meteen moet afslanken in functie van de vetmassa wordt in jouw geval het ideale gewicht bepaald op grond van het esthetisch uitzicht.  Voor een vrouw wordt een vetmassa percentage tussen 25 -30% als normaal beschouwd.  Voor een man is dit tussen 15-20% naargelang de leeftijd.

Het schoonheidsideaal kan niet in cijfers uitgedrukt worden, maar is eerder een kwestie van een algemene harmonieuze uitstraling van een figuur.

Afhankelijk van de aard van jouw specifieke huidprobleem wordt de kuur die het meest aansluit bij jouw noden en wensen voorgesteld na deze bodyanalyse.

Deze huidverbetering van je lichaam kan gaan om:

 • vasthouden van vocht in het lichaam
 • slechte doorbloeding
 • verharde cellulite (fibrose)
 • cellulite die ontstaan is door overmatige toename van de vetcellen
 • plaatselijke rondingen
 • huidverslapping

 

Je dient 2x/week langs te komen.  Na deze kuur volgt een evaluatie.  Of het raadzaam is om nog een intensieve kuur te volgen om jouw doelstellingen te behalen of onderhoudsbehandelingen van 1 à 2x/maand.

Cellulite is een hardnekkig probleem en kan alleen efficiënt aangepakt worden in kuurverband.  Wil je op een duurzame manier jouw cellulite aanpakken zonder operatie, op een natuurlijke manier?  Huidverbetering lichaam met high-tech apparatuur om dieper in de weefsels te kunnen werken zonder hieraan schade toe te brengen?  Reserveer jouw afspraak voor een persoonlijk intakegesprek met bodyanalyse (60 min.) hier. 

HUIDVERBETERING LICHAAM Zware benen behandelen – Herstel van de bloeddoorstroming – Vochtophoping efficiënt laten behandelen

Je hebt een onbehaaglijk gevoel in de benen.  Soms tintelen of prikkelen ze.  Jouw benen, voeten voelen vermoeid of zwaar aan en zijn vaak opgezwollen, vooral in de zomer.   Jij ondervindt vaak pijn.  Je merkt een ‘zachte’ cellulite op die zich kan uitstrekken tot de kuiten en de enkels en ze dik maakt.  De methoden die voor deze behandeling met succes worden aangewend zijn: Icoone of Thermodermie, eventueel gecombineerd met Frigi-Thalgo

Zit jij al langer met zware benen en vochtophoping wat niet vanzelf lijkt weg te gaan?  Of heb jij al verzorgende behandelingen in het instituut ondergaan, tevergeefs?  Dan kies jij best voor behandelingen met apparatuur: Icoone of Thermodermie.  Eventueel gecombineerd met de cosmetische verzorging: Frigi-Thalgo.  Omdat deze stoornissen het veneuze stelsel zelf betreffen, is een behandelkuur noodzakelijk.  Een opvolging van 1 à 2x /maand na de kuur is sterk aan te bevelen.

Icoone als hoog-technologisch apparaat, waar o.a. ook fysiotherapeuten mee werken, voert een bindweefselmassage uit.  Als huidcoach selecteer ik de programma’s die voor jou van toepassing zijn.  Houd jij vocht vast, ga je dit al na de eerste behandeling voelen.  Jouw bezoek aan het toilet nadien geeft aan dat het opgestapelde lichaamsvocht in gang is gezet om afgevloeid te worden.

Thermodermie stimuleert op natuurlijke wijze de metabolismen in de huid.  De infraroodstraling zorgt voor een herstel van de bloeddoorstroming.  De massage met afwisselende drukverhoging en –verlaging verwijdert het opgehoopte water.  Weefsel- en lymfedrainage is des te efficiënter omdat het gebeurt in de zin van de bloedsomloop.  De vochtinbreng is groter en de verwijdering van gifstoffen wordt bevorderd.

HUIDVERBETERING LICHAAM Verjongende bindweefselmassage

Relaxen en aan jouw figuur werken: een droom?

Niet met Icoone!

Jij hecht veel belang aan een lichaamsmassage die jouw huid jong en stevig houdt.  Jij houdt van een mooi silhouet met afgetekende contouren.  Terwijl jij ligt te genieten van een relaxerende lichaamsmassage wordt jouw huid steviger, soepeler en strakker.  Voor jou moet de massage niet manueel zijn.  Je ligt niet graag naakt.  Dan is de verjongende bindweefselmassage met Icoone precies wat je zoekt

Deze huidverjongende bindweefselmassage met Icoone laat jou genieten na een zware dag op het werk, geeft jouw lichaam een fitnessmassage zonder dat jij zelf de inspanningen moet doen en houdt jouw huid jong, lekker strak en jouw cellulite onder controle!  Wat wil je nog meer?

HUIDVERBETERING LICHAAM Strakkere borsten

Jouw borsten verliezen aan stevigheid (tonus).  Dit komt voor na zwangerschap, dieet of naargelang jouw leeftijd toeneemt.  Jij wilt ze graag terug wat steviger zien op een natuurlijke manier zonder operatie.  Twee apparaten met hun eigen techniek gaan jouw borsten hermodelleren: Thermodermie of Icoone.  Dit in combinatie met de verstevigende pakking van Thalgo.

HUIDVERBETERING LICHAAM Vermindering van littekens en striemen

Je hebt littekens overgehouden ten gevolge van acné, na een ongeval of na een operatie.  Jouw littekens zijn er gekomen door een letsel (per ongeluk) of na een chirurgische ingreep (voorzien). 

Jouw striemen zijn er mogelijk gekomen omdat je te snel bent gegroeid en jouw huid niet mee kon volgen, omdat jij zwaarder bent geworden en je te snel hebt willen afslanken of na een zwangerschap.  Thermodermie en Microdermabrasie zorgen voor een vervlakking en vervaging van jouw littekens en helpen jouw littekens sneller te genezen en te minderen.  Zij bevorderen ook een zichtbare vermindering van jouw striemen.

HUIDVERBETERING LICHAAM Lymfedrainage lichaam

Je voelt dat bepaalde zones in het lichaam zijn opgezwollen.  Ze voelen aan als lucht- of vochtkussentjes.  Je hebt de neiging vocht vast te houden.  Of je hebt zojuist een medische ingreep ondergaan waar dit een gevolg van is.  Dan is deze lymfedrainage van het lichaam aangewezen.

Hoe verloopt de lymfedrainage van het lichaam?

Door veel niet-koolzuurhoudend water te drinken (1,5 tot 2l per dag) met een detox voedingssupplement gaan er veel afvalstoffen en gifstoffen uit ons lichaam.  Tenminste, als alles in het lichaam goed functioneert.  Houd je vocht vast?  Dan helpt een voedingssupplement om overtollig vocht af te voeren.  Activ Draining van Thalgo of Pranadraine van Pranarôm is hierbij een echte aanrader. 

Behandelingen bij ORAJA beauty & welllness stimuleren de bloedsomloop en de lymfatische circulatie door afwisselende massage.  Het afwisselend verhogen en verlagen van de druk (aanzuigen en indrukken) herstelt de bloedvoorziening van de binnenhuid en ontzwelt ze.  Door de herstelde bloedvoorziening worden de gifstoffen afgevoerd en worden de voedzame elementen aangevoerd in de cellen, zodat deze hun oorspronkelijk evenwicht terugkrijgen.  Ofwel worden de behandelingen uitgevoerd met infraroodwarmte (Thermodermie) ofwel met robodermtechnologie (bindweefselmassage met Icoone) of gecombineerd, afhankelijk van jouw vochtprobleem

Voor een grondige lymfedrainage heb je altijd een kuurbehandeling nodig om van jouw probleem af te zijn (bij een tijdelijke infiltratie) of om het te minderen (bij een permanent lymfeoedeem).

HUIDVERBETERING LICHAAM In 3 beurten permanent af van jouw couperose, rode puntjes (bloedblaasjes), fijne spataders!

Je bent op zoek naar een doeltreffende en blijvende oplossing voor jouw ontsierende spataders, couperose en/of rode puntjes.  Jij hebt van jouw arts te horen gekregen dat hij jou niet meer kan verderhelpen omdat jouw spatadertjes te klein (<0,3 mm) zijn.  Dan is er goed nieuws voor jou!  Zelfs heel kleine adertjes met een diameter kleiner dan 0,3 mm kunnen nu behandeld worden!  Klinisch onderzoek heeft bewezen dat met Varigone, een nieuw therapeutisch toestel, de behandellng op basis van thermocoagulatie dé oplossing is!

HUIDVERBETERING LICHAAM Plaatselijk pijn verminderen van nek, schouders, wervelkolom, lage rug, pezen, spieren, gewrichten, tennisarm

Je bent op zoek naar een natuurlijke manier om jouw plaatselijke pijn aan rug, nek, schouders, pezen, spieren, gewrichten, een tennisarm, … te verminderen of om jouw huid sneller te laten herstellen na operatieve ingrepen of radiotherapie zonder chirurgie of inspuitingen?

Dan is Thermodermie en Aromatherapie of de therapeutische infraroodcabine voor jou een mogelijk alternatief

Wat is thermodermie?

Plaatselijk pijn verminderen op een natuurlijke manier.

Thermodermie maakt gebruik van een krachtige massage en een infraroodbundel die de huid diepgaand opslorpt.

Thermodermie heeft tal van helende effecten.  De onderhuidse infraroodstraling werkt pijnstillend, wat een verlichting is voor de spieren (spierpijn neemt af) of voor pijnlijke gewrichten.

De behandeling van de ruggengraat is pijnstillend en vermindert jouw stress.  Na de behandeling word je ingesmeerd met natuurlijke essentiële oliën van de échte Aromatherapie om de werking te versterken.  Jouw plaatselijke pijn vermindert of verdwijnt op een natuurlijke manier. Heb jij lichamelijk op verschillende plaatsen pijn?  Geniet dan van een sessie (15 min.) in de therapeutische infraroodcabine.  De infraroodwarmte ontspant jouw spieren en werkt diep op de weefsels in: dringt tot 6 mm in de huid.

Van zodra jij de cabine instapt, gaat de infraroodwarmte jouw lichaam in en bereikt de spieren, pezen, gewrichten.  Jouw pijn wordt afgebouwd en/of verdwijnt op een natuurlijke manier.  Infraroodwarmte is immers een lichaamseigen stralingswarmte. 

Heb je maar af en toe last van lichamelijke pijn?  Dan volstaan een aantal sessies die je los kan nemen. 

Heb je veel last van jouw rug, nek, schouders,…?  Dan is het aangewezen dagelijks te komen tot de pijn wegtrekt.  Jij gaat best voor de 11-beurtenkaart  + 1 gratis.  Op te nemen wanneer het jou past.  Onbeperkt geldig.

HUIDVERBETERING LICHAAM Stress – luie darmen – herstel van een normale spijsvertering

Stress kan jouw eetpatroon verstoren waardoor jij problemen krijgt met de spijsvertering en vaak last hebt van een opgeblazen gevoel.

Welke behandeling is aangewezen tegen stress?

Jij geniet van een relaxerende aromacéane verzorging rijk aan mineralen en kalmerende essentiële oliën met modder uit de Dode Zee.   Deze behandeling met een weldadige warmte geeft jouw lichaam een intense ontspanning, waarbij jouw lichaam tegelijkertijd zijn magnesiumreserves, een natuurlijk anti-stressmiddel, weer bijvult.  De warmte van de natuurlijke zeemodder welke een gunstig effect heeft op huidproblemen zoals eczemen en psoriasis wordt in deze behandeling afgewisseld met een pittig verfrissende massage

Alle energetische massages komen ook in aanmerking om jouw stress weg te werken.

Luie darmen - herstel van een normale spijsvertering

Verstopping – soms spreekt men van luie darmen – is algemeen, te wijten aan stress en vezelarme voeding.  Het tekort aan vezels heeft een negatief effect op de vooruitstuwende beweging van jouw darmen en maakt ze lui.

Welke behandeling is aangewezen als je luie darmen hebt (verstopping) of een slechte spijsvertering?

Het afwisselend zuigen en drukken op de buik met Thermodermie zal er een krachtige massage uitvoeren en de darmfuncties van bij de eerste sessie weer aanzwengelen.  Om jouw spijsvertering op gang te brengen, is meestal een kuur Thermodermie van 1 week voldoende waarin jij dagelijks komt.  Ondersteun thuis bij voorkeur met pre- en probiotica voedingssupplementen en natuurlijke thee.

De behandeling bestaat uit een krachtige aanzuigende en loslatende massage met rood licht en infrarood therapie.  De vaatverwijdende infraroodstralen die de huid diepgaand opslorpt, stimuleren ook de uitwisselingen tussen de weefsels en de microcellen, dankzij een betere aanbreng van voedingsstoffen en van zuurstof.

ORAJA_beauty_&_wellness_Model_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_Icoone_binnenkant_dijen
ORAJA_beauty_&_wellness_roboderm_huidlagen_Icoone
ORAJA_beauty_&_wellness_Robotwins_in_werking_Icoone