Thalassotherapie

Ultieme oceaanverwennerij voor het lichaam - Relaxatie

Laat stress los, beleef totale ontspanning met je zintuigen en laat je energie weer stromen

ORAJA_beauty_&_wellness_Relaxatie_vrouw_Thalgo

Je wilt volledig komen ontspannen.  Je voelt je de laatste tijd moe (ook voor mama’s die net bevallen zijn) en hebt nood aan relaxatie of vitaliteit.  Je kan best een energie-boost gebruiken.  Of jouw huid voelt ruw, droog of vochtarm aan.  Omhul haar in zachtheid met de verzorging die ze nodig heeft.  Of je wilt jouw huid goed voorbereiden op de zon met een scrub.  Jouw lichaam heeft nood aan een grondige reiniging.  Laat je dan in de watten leggen door de lichaamsverzorgingen van Thalgo.  Jouw lichaam wordt gestimuleerd, versterkt en in balans gebracht door de uitzonderlijke kracht van de mineralen uit de zee.  Geniet van deze ultieme oceaanverwennerij voor het lichaam!

Puur genieten en loslaten in een prachtig decor met sterrenhemel.

Hieronder vind je een overzicht van alle wellness lichaamsverzorgingen.  Zij zijn onderverdeeld in: Thalassotherapie, SPA-rituelen en de ORAJA beauty & wellness arrangementen.

Stap in de wereld van professionele lichaamsbehandelingen en ontdek wat ‘SPA’ zo speciaal maakt

 

Momenten van rust, van genieten, volledig voor jou alleen … 

Heb je behoefte om eens alle spanningen los te laten, geen tijdsdruk te ervaren en jouw eigen ‘ik’ in de watten te laten leggen?  Neem een moment rust, vind jezelf weer terug of droom genietend weg.  De Spa lichaamsbehandelingen van Thalgo brengen jou opnieuw in contact met de natuur en de zeeAlleen als je alles los laat, herstelt het lichamelijk en geestelijk evenwicht.  Bij ORAJA beauty & wellness geniet je in de juiste sfeer van een optimale totale ontspanning met de kracht van zee-elementen.  Jouw lichaamshuid is soepel en straalt en is volledig in harmonie met jouw geest.

SPA-rituelen met een onschatbare rijkdom - Thalassotherapie

De Thalassotherapie, in de 19de eeuw gesticht om huid- en reumatische aandoeningen en ademhalingsproblemen te behandelen, geeft in de 20ste eeuw een nieuwe dimensie aan gezondheid en welzijn.

Apotheker André Bouclet geeft in 1964 het levenslicht aan Thalgo met bescherming en respect voor het milieu.  De marine verzorgingen die vandaag de dag gebruikt worden, zitten boordevol therapeutische eigenschappen van de rijkdommen uit de zee.  Deze onschatbare rijkdommen, maken jouw huid mooi! 

Kies jouw thalassotherapiebehandeling uit onderstaande lijst en herbron helemaal.

ORAJA_beauty_&_wellness_SPA_Logo_Thalgo

THALASSOTHERAPIE

Streelzachte lichaamspeeling (30 min.)

Deze lichaamspeeling van natuurlijke ingrediënten (suiker met karitéboter, dode zeezout met karitéboter of kruidenpeeling) bereidt jouw huid op een zachte manier voor op de zon.  Je zal sneller en egaler kunnen bruinen zonder vlekken.  Heb je last van huidschilfers of ruwe huidzones zoals ellebogen en knieën, dan zullen zij plaats maken voor een streelzacht, glad lichaam.  Zeker aan te raden wanneer je droge huidzones hebt of wanneer jouw lichaam oneffenheden vertoont.  Is aanbevolen 1 à 2x/week.  Nu is jouw lichaam gedynamiseerd.

Tip: combineer jouw lichaamspeeling met een massage.

Aquatic scrub lichaam (30 min.)

Deze lichaamsscrub rijk aan mineralen, dode zeezout en plantaardige en essentiële oliën (aquatisch, abrikoos of kers) bereidt jouw huid voor op de zon.  Het zeezout voelt ruw aan, maar de aanwezige oliën maken jouw huid zacht.  Je zal sneller en egaler kunnen bruinen zonder vlekken.  Heb je last van huidschilfers of ruwe huidzones zoals ellebogen en knieën, dan zullen zij plaats maken voor een streelzacht, glad lichaam.  Zeker aan te raden wanneer je droge huidzones hebt of wanneer jouw lichaam oneffenheden vertoont.  Is aanbevolen 1x/week.  Nu is jouw lichaam gedynamiseerd.

Tip: combineer jouw lichaamspeeling met een massage.

Streelzachte rugpeeling (15 min.)

Deze peeling van je rug op basis van natuurlijke ingrediënten (suiker met karitéboter, dode zeezout met karitéboter of kruidenpeeling) bereidt jouw huid op een zachte manier voor op de zon.  Je zal sneller en egaler kunnen bruinen zonder vlekken.  Deze peeling voor je rug is zachter dan een scrub en zeker aan te bevelen indien je een onzuivere huid hebt of oneffenheden vertoont.  Is aanbevolen 1 à 2x/week voor thuisgebruik.  

Tip: combineer jouw rugpeeling met een massage.

Aquatic scrub rug (15 min.)

Deze scrub van je rug rijk aan mineralen, dode zeezout en plantaardige en essentiële oliën (aquatisch, abrikoos of kers) bereidt jouw huid voor op de zon.  Het zeezout voelt ruw aan, maar de aanwezige oliën maken jouw huid zacht.  Je zal sneller en egaler kunnen bruinen zonder vlekken.  Is aanbevolen 1x/week.  

Tip: combineer jouw rugpeeling met een massage.

Lichaamspakking met veenbessen (30 min.)

Deze lichaamspakking heeft een positief effect op blaas en urinewegen om ontstekingen te helpen voorkomen.
Deze veenbessenpakking is rijk aan vitamine C en antioxidanten en bestrijdt vrije radicalen om jouw huidcellen te beschermen.

Verwarmd ingepakt heeft het een ontspannende werking.

Tip: Laat jouw lichaam vooraf peelen om de pakking goed te laten opnemen en haar werking optimaal te laten verlopen.  Of geniet na deze pakking van een heerlijke massage.
Vergeet dit niet bij te boeken, indien gewenst.

Lichaamspakking met druivennectar (30 min.)

Jouw lichaam wordt verwarmd ingepakt met deze druivennectar pakking.  Deze pakking bestrijdt vrije radicalen om jouw huidcellen te beschermen. Bovendien absorbeert ze onzuiverheden, vertraagt ze het verouderingsproces en heeft ze een intensieve, verstevigende werking.

Verwarmd ingepakt heeft zij een ontspannende werking.  Jouw lichaam is terug geregenereerd en gehydrateerd.

Tip: Laat jouw lichaam vooraf peelen om de pakking goed te laten opnemen en haar werking optimaal te laten verlopen.  Of geniet na deze pakking van een heerlijke massage.
Vergeet dit niet bij te boeken, indien gewenst.

Chocoladepakking lichaam (30 min.)

Deze weldadige pakking op basis van rozijnen en cacaonibs vormt peeling en pakking in één.  Ze gaat vetten verbinden en heeft zo een afslankende, verstevigende, regenererende en vochtherstellende werking.  Deze pakking is gunstig voor mensen die lijden aan osteoporose.  Ze verstevigt de botten en heeft een relaxerende invloed op de bloedvaten.  Minder kans op een verhoogde bloeddruk.  Bovendien heeft ze een anti-microbiële, anti-allergische en ontstekingsremmende werking.  Ze beschermt de huid tegen antioxidanten, waardoor jouw weerstand verhoogt.  Hier bovenop stimuleert ze het gelukshormoon serotonine. Relaxen en er gelukkiger van worden, dat wil jij toch ook?

Een goede pakking om de donkere wintermaanden mooi door te komen!

Tip: geniet na deze pakking van een heerlijke massage.
Vergeet dit niet bij te boeken, indien gewenst.

Cold Cream lichaamspakking (30 min.)

De Cold Cream lichaamspakking is speciaal samengesteld om de winterse periode alsook de zomer goed door te komen.
Deze lichaamspakking zorgt ervoor dat droogte en vochttekort wordt aangepakt, ook droge zones van ellebogen, knieën. Werkt vochtherstellend na teveel zon.  Bovendien geeft ze een verbetering bij huidziektes zoals eczemen en psoriasis.

Jouw huid wordt van de nodige dosis vocht voorzien (geen droogteschilfertjes meer).  Ze wordt beschermd tegen de droogte en koude, gerevitaliseerd en gevoed.
Jouw huid voelt zalig zacht aan en is delicaat geparfumeerd.

Zelfverwarmende schuimpakking (30 min.)

Deze sensoriële zelfverwarmende schuimpakking van bamboe, rietsuiker en zee-extracten geeft jouw lichaam een ontspannende reis en bezorgt haar weer terug de nodige fitheid en energie.

Tip: best vooraf combineren met een peeling of achteraf nog met een massage. Niet vergeten mee te boeken!

Zuiverende pakking met afslankende werking (30 min.)

Deze pakking op basis van algen of Dode Zeemodder hermodelleert jouw figuur, ontgift, zuivert jouw huid, verhoogt het metabolisme waardoor er een betere verbranding komt van vetcellen.
Ballaststoffen worden weggenomen.  Jij voelt je fitter nadien.  Ze heeft een evenwichtsherstellende uitwerking op acne, onzuiverheden of puistjes op de rug.

Brengt jouw huid opnieuw in balans.

Tip: Laat jouw lichaam vooraf peelen om de pakking goed te laten opnemen en haar werking optimaal te laten verlopen.  Of geniet na deze pakking van een heerlijke massage.

Vergeet dit niet bij te boeken, indien gewenst.

Zelfgekozen pakking van de rug (20 min.)

Jij kiest uit de lijst hierboven zelf welke pakking je wilt op jouw rug.  Je geeft dit bij reservatie door via het contactformulier. Geef je niets door, kies ik voor jou de pakking.

Gemicroniseerde algenpakking (75 min.)

De modelage de la mer massage aan de rugzijde brengt jouw lichaam terug in evenwicht.  Deze verwarmende lichaamspakking die wordt voorafgegaan door een satijnzachte lichaamsscrub doet jouw vermoeidheid verdwijnen, werkt zeer ontspannend en ontgift het lichaam.  Ben je een jonge mama die terug fit wenst te geraken na de zwangerschap?   Voor jou is deze gemicroniseerde algenpakking een starter om overtollige kilo’s kwijt te spelen en verharde cellulite te breken.  Deze marine verzorging wordt afgesloten met een hydraterende, voedende of afslankende crème. 

Werkt jouw schildklier te hard?  Spijtig, dan mag jij deze behandeling niet nemen omwille van het aanwezige jodium.  Voor jou is er de minerale algenpakking.

Minerale algenpakking (75 min.)

Eerst krijgt jouw lichaam een boost door de modelage de la mer massage aan de rugzijde en door deze geweldige marine gommage.  Daarna ervaar je deze verfrissende pakking die verwarmd wordt ingepakt.  De minerale algenpakking pept jouw lichaam op als je futloos bent of een verlaagde spierspanning hebt, vermindert vochtophopingen in jouw lichaam en laat zware benen aangenaam licht aanvoelen.  De pakking heeft een tonische werking op verspreide malse cellulite.  Een afslankende crème of een verfrissende gel maakt het geheel compleet.

Natuurlijke zeemodderverzorging (75 min.)

Jij geniet van een modelage de la mer massage aan de rugzijde van het lichaam.  Een lichaamsscrub van mineraalrijke zouten met essentiële oliën geven jou een heerlijk opgepept en zacht lichaam.  De natuurlijke zeemodderpakking brengt jouw lichaam de mineralen aan die het nodig heeft, werkt relaxerend en verzachtend op eczemen, psoriasis en op spier- en gewrichtspijn.  Versoepelt compacte cellulite.  Als afsluiter wordt jouw lichaam ingesmeerd met een voedende of hydraterende crème.

Prélude Marin modderscrub (75 min.)

Jouw stresspunten worden verlicht door deze voetreflexologie.  Daarna geniet je van een heerlijke verzorging met modder uit de Dode Zee en zeezouten om een goede voorbereiding op de zon te hebben.  Jouw vochtarme, droge huid en ruwere huidvlakken worden egaal en glad.  De voedende en hydraterende ‘Cold cream’ maakt het geheel af.  Tenzij je hierna voor de pittige aromatische massage kiest (is niet inbegrepen.  Dien je bij te boeken).  Ben je zwanger, meldt dit bij reservatie.  Je mag geen massage krijgen met essentiële oliën als je voor de pittige aromatische massage wilt gaan.  Jij krijgt een aangepaste massage.

Aromacéane verzorging (105 min.)

Jouw lichaam wordt in stemming gebracht met de modelage de la mer massage aan de achterzijde.  Voetreflexologie verlicht jouw stresspunten.  Deze lichaamspakking met natuurlijke modder uit de Dode Zee en een oppeppende essence van essentiële oliën geeft jou volgens jouw behoeften een overheerlijk relaxerend gevoel, een stimulans naar ontgifting of werkt tegen vochtophopingen.  Een krachtige aromatische lichaamsmassage bezorgt jou een levendige vitaliteit. 

Tip: Laat deze verzorging vooraf gaan door de oppeppende lichaamspeeling (niet inbegrepen in de verzorging).  Ben je zwanger?  Meld dit bij reservatie.  Jij mag geen essentiële olie hebben in de pakking en de massage.  Je krijgt een aangepaste behandeling.

ORAJA_beauty_&_wellness_Zeewieren_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_Cold_cream_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_silhouet_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_Scrub_Mer_des_Indes_model_Thalgo