Een mooie teint voor elke gelegenheid

Ook al bruin je niet gemakkelijk, de mogelijkheden om een mooie bruine kleur te krijgen in je gelaat of lichaam zijn er!

Je bent als vrouw op zoek naar een dagelijkse make-up die naturel overkomt.  Soms zijn er echter speciale gelegenheden in het leven waar je niet omheen kan en je er op je best of gewoon onweerstaanbaar uit wilt zien… (als bruid, business meeting, als gastspreker bij een opening, communiefeest, trouwfeest, enz…).  Een natuurlijk mooie teint kan ik je bezorgen voor elke gelegenheid.

Kies je voor de professionele make-up van Make-Up Studio (opmaak voor 1 dag)?  Of ga je voor de airbrush tanning die langer houdt (1 week tot 10 dagen)?  Of wil je jouw kleur opdoen door de zon en haar dankzij pre-sun zonneproducten langdurig houden?  

De 4 keuzemogelijkheden hieronder bezorgen jou een mooie teint voor elke gelegenheid.

ORAJA_beauty_&_wellness_make_up_voor_elke_gelegenheid_natuurlijke_make_up_feestelijke_make_up

Pre-sun zonneproducten voor een mooie teint

Effecten van de zon op je huid

Zonder zon kan je niet leven.  De weldaad van haar licht en warmte is onmisbaar.  Zonnewarmte geeft een algemeen gevoel van welbehagen, het ontspant de spieren en laat het bloed beter doorstromen.  Bovendien zorgen de zonnestralen voor de aanmaak van vitamine D, dat van belang is voor een gezond bottenstelsel.  Maar verreweg het meeste effect heeft zonlicht op jouw gemoedstoestand.  Je wordt er vrolijker en energieker van!

ORAJA_beauty_&_wellness_French_Riviera_model_zon_Thalgo

En het bruine tintje is meegenomen.  Het zorgt voor een gezonde uitstraling waardoor jij je beter in je vel voelt.  Binnen in de huid zorgen melaninecellen ervoor dat jij een bruine kleur verkrijgt.  UV-licht (UVB-straling) stimuleert hen meer pigment aan te maken.  Zo krijgt jouw huid die gebruinde teint.  De kleurintensiteit wordt bepaald door de hoeveelheid pigment die aanwezig is in de cellen. 

Jammer genoeg hebben de UVB-stralen -die jou zo’n mooie bruine kleur geven- ook een nevenkantje.  Zij zijn mee verantwoordelijk voor zonnebrand en uitdroging.  De huid spant hiervoor haar natuurlijke verdediging aan nl. door te verdikken.  Daardoor geraakt het dieper gelegen vocht niet meer tot bij het huidoppervlak, dat volledig uitdroogt.  Die slangenhuid begint af te schilferen en dit fenomeen verergert alleen maar met het ouder worden.

Spijtig genoeg zorgen de UVA-stralen van zon en zonnebank voor huidveroudering, lijnen en rimpels op het gezicht.


Bereid jouw huid voor op een zonovergoten vakantie

Ga je binnenkort op reis naar warme oorden?  Dan doe je er goed aan jouw huid voor te bereiden op de sterke zonnestralen.  Zo geniet je het hele jaar door van een bruine teint!

ORAJA_beauty_&_wellness_Model_zonnegamma_Thalgo
ORAJA_beauty_&_wellness_Océa_Sun_bruiningscapsules_Thalgo

Neem bij voorkeur minimaal 3 weken voordat jij je aan de zon blootstelt, de Océa Sun capsules van Thalgo in. Vervolgens tijdens de vakantieperiode en na het zonnen.  Wat een natuurlijk anti-oxidanten voedingssupplement is.  Rijk aan carotenoïden en vitaminen zodat jouw huid voorbereid is op een zonovergoten vakantie.  De Océa Sun capsules bereiden jouw huid voor om beter te bruinen.  Zo ga jij minder snel verbranden.  En ze zorgen voor een langdurige bruine teint.  Bovendien beschermen ze jouw huid en ogen van binnenuit tegen de schadelijke UV-stralen door de aanwezigheid van een speciale algsoort.  Wat uniek is in vergelijking met gelijkaardige producten op de markt.  De kans op zonneallergie vermindert aanzienlijk.  Neem 1 capsule/dag in. 

Om van buitenaf de melanine in jouw huid te versterken, gebruik aanvullend de bronzing activator lotion.  Breng deze lotion 1 tot 2 keer per dag aan, 15 dagen voordat jij je aan de zon blootstelt en vervolgens tijdens de vakantieperiode. 

Jij garandeert jouw huid zo een diepe, langdurig bruine teint.

ORAJA_beauty_&_wellness_Thalgo_Zonneproducten_Bronzing_Activator_Lotion_Tan_booster_Body

BETER BRUINEN DOE JE ZO: Ga jij binnenkort op reis?  Bruin dan eerst voor met de melanine booster en de Océa Sun capsules van Thalgo bij voorkeur 3 weken voordat jij je aan de zon blootstelt, vervolgens tijdens de vakantieperiode en na het zonnen zodat jouw huid voorbereid is op een zonovergoten vakantie.  Voor een stralende ‘golden’ skin!

Professionele make-up voor een mooie teint voor elke gelegenheid

Jij wilt je opmaken of laten opmaken voor 1 dag

Kies je voor make-up, dan weet je beslist dat het maar 1 dag houdbaar is. 

’s Avonds dien je jouw huid grondig te reinigen met aangepaste reinigingsproducten.  Bij ORAJA beauty & wellness vind je een schitterende professionele display met daarop een compleet Make-Up Studio assortiment bestaande uit een zeer uitgebreid kleurenpalet waarin jij of indien je dit moeilijk vindt, de schoonheidsspecialiste voor jou de perfecte oogschaduw, lipkleur of foundationkleur kan vinden.  Enorme kleurenkeuze voor thuisgebruik voor wat betreft oogschaduw, blush, lippen, glans- & glitterproducten, potloden en correctiemiddelen.

Ben je niet zo handig, maar wil je er wel onberispelijk uitzien?  Dan kan jij je natuurlijk ook professioneel laten opmaken.

Wil jij leren hoe jij jezelf thuis het beste opmaakt?

Volg dan de make-up workshop: initiatiecursus make-up.

ORAJA_beauty_&_wellness_Lippenopmaak_Make-Up_Studio

WELKE VOORDELEN ONDERVIND JE DOOR TE WERKEN MET DE PROFESSIONELE PRODUCTEN VAN MAKE-UP STUDIO?

Trendsetter

Van naturelle look naar onweerstaanbare diva

Hooggepigmenteerde kwaliteitsproducten

Zuinig in gebruik

 

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Eyeliner als oogschaduw gebruikt en omgekeerd, nat als droog enz.

Kleurvaste make-up

Blijft hele dag mooi

Hypoallergene make-up

Kans op allergische reacties minimaal

Stel zelf je make-up samen

Handig refill-systeem

ORAJA_beauty_&_wellness_Avondopmaak_Make-Up_Studio

Professioneel laten opmaken

Voor de belangrijkste dagen van het jaar

Laten opmaken voor 1 dag

Wil je je professioneel laten opmaken voor je huwelijk, Communie/Vormsel/doopfeest, een feestje of een professionele presentatie of een andere belangrijke gebeurtenis?  Maak dan een afspraak.

Kies je voor make-up dan weet je beslist dat het maar 1 dag houdbaar is, uitgezonderd permanente make-up.

De dagmake-up geeft een natuurlijke opmaak voor overdag.

De avondmake-up geeft een fellere opmaak.  De ogen worden meer geaccentueerd en de kleuren zijn intenser. Omdat kleuren door kunstlicht vervagen.  Deze make-up leent zich voor ’s avonds.  

De bruidmake-up geeft een natuurlijke opmaak waarin de bruid zich goed voelt.  Voor de bruidsmake-up wordt gezet op de dag zelf, wordt er een oefensessie gehouden om de kleuren te bepalen en af te stemmen op de bruidsjurk.

Kan je zelf geen fijne lijntjes eyeliner boven of onder trekken?  Of wil je een correctie van lippen, wenkbrauwen? Dan kan je permanente make-up overwegen.  Voor een afspraak, stuur hiervoor een mailtje naar info@oraja.be.  

Dagmake-up

Avondmake-up

Bruidsmake-up inclusief oefensessie

ORAJA_beauty_&_wellness_Perfect_Age_model

Nazorg bij make-up

Reinigen om je huid te beschermen

Nazorg bij
make-up

Hoe mooi je make-up ook is, deze zal moeten verwijderd worden dezelfde avond.  Je huid moet kunnen ‘ademen’.  ’s Avonds na je uitstapje dien je je huid grondig te reinigen met aangepaste reinigingsproducten.  Welke reinigingsproducten dien je te gebruiken voor jouw huid? Als make-up specialiste kan ik je hierbij adviseren.  Je huid regenereert ’s nachts.  Wat je ’s nachts op je huid smeert, dringt beter in na de juiste reiniging.  Het heeft een invloed op hoe jij er ’s morgens zal uitzien.  

Tip: het beauty sleeping cream serum van de Golden Caviar lijn heeft haar naam niet gestolen.  Breng je deze crème aan na de reiniging ’s nachts, zie je er ’s morgens na jouw schoonheidsslaapje erg mooi uit!

Make-up voor thuisgebruik

Om zelf aan de slag te gaan

Make-up voor thuisgebruik

Bij ORAJA beauty & wellness kan je ook terecht voor make-up voor thuisgebruik. We beschikken over een enorme kleurenkeuze voor thuisgebruik voor wat betreft oogschaduw, blush, lippen, glans- & glitterproducten, potloden en correctiemiddelen.

Bij ORAJA beauty & wellness vind je een schitterende professionele display met daarop een compleet Make-Up Studio assortiment bestaande uit een zeer uitgebreid kleurenpalet waaruit je zelf je kleuren kan samenstellen of indien je dit moeilijk vindt, de schoonheidsspecialiste voor jou de perfecte oogschaduw, lipkleur of foundationkleur kan adviseren.

Kies jij voor Make-Up Studio, dan kies je voor een trendsetter en kwaliteitsproducten in een oneindig kleurenpalet met veelzijdige gebruiksmogelijkheden.  De cream eyeliners bijvoorbeeld kan je zowel gebruiken als eyeliner dan als oogschaduw.  De lumière oogschaduw kan ook nat gebruikt als eyeliner ingezet worden.

De professionele make-up van Make-Up Studio is hooggepigmenteerd, hypo-allergeen en niet getest op dieren.

Dit houdt in dat de make-up kleurvast, zuinig in gebruik is, het risico op allergische reacties minimaal is en gemakkelijk is om mee te werken.  Je loopt geen risico dat jouw fond-de-teint zal uitlopen. 

ORAJA_beauty_&_wellness_Make-Up_Studio_palet_winkel

Workshop Leren opmaken

Eindelijk jezelf leren opmaken?

Leren opmaken?

Bij ORAJA beauty & wellness kan je ook terecht voor een make-up workshop.  Weet je niet goed hoe je begint aan een mooie opmaak?  Weet je niet welke penselen voor wat dienen?  

In deze 2 uur durende doe-workshop leer jij jezelf stap voor stap mooi op te maken.  De lessen worden gegeven in een aangename sfeer in groepjes van gemiddeld 4 personen.

Na deze workshop kan je zelf de kleuren kiezen die bij je passen en jezelf thuis mooi opmaken met de producten van Make-Up Studio.  De kleuren van bv. oogschaduw & blush kan je zelf samenstellen dankzij het handige refill-systeem. Is thuis een kleur op, dan kan dit gemakkelijk gewisseld worden.  Beter voor het milieu en minder duur.

Oplossingen met make-up

Lichte wimpers?

Zijn je wimpers te licht van kleur?  Kan je niet zo goed met mascara overweg?  Dan kan je ze professioneel laten verven in de gewenste kleur. 

Geniet tot 4 weken lang van mooie wimpers.

Lichte wenkbrauwen?

Vind jij je wenkbrauwen te licht van kleur?  Zijn ze grijs geworden door de ouderdom?  Kan je niet zo goed met potloden overweg?  Dan kan je ze professioneel laten verven in de gewenste kleur. 

Geniet tot 4 weken lang van mooie wenkbrauwen.

Tranende ogen

Heb je makkelijk last van tranende ogen?  Dan kan je in het Make-Up Studio assortiment terecht voor waterbestendige eyeliners en mascara. 

Puistjes of oneffenheden?

Last van puistjes/oneffenheden?

Onzeker over een puistje of een oneffenheid hoeft niet meer met Make-Up Studio. 

Met Make-Up Studio valt alles te neutraliseren en te camoufleren waardoor jij er terug goed uitziet.

Langhoudende lipstick

Met de durables van Make-Up Studio (vloeibare lipstick met lipgloss of mat) ben je zeker dat je lipkleur de hele avond houdt. Ideaal als je een bruidje bent.

Stralende gelaatskleur met kleurvaste fond-de-teint

Voor jouw stralende gelaatskleur, kies je een fond-de-teint die het meest aansluit bij je natuurlijke kleur.  Ga voor 1, maximaal 2 tinten lichter of donkerder dan je eigen huidskleur.

Er bestaan 3 soorten fond-de-teint: 

 • Vloeibare fond-de-teint, afgewerkt met los poeder of
 • Een vaste fond-de-teint waarin poeder al verwerkt is of
 • Een poeder met fond-de-teint in verwerkt (compact poeder), wat zeer snel werkt wanneer je weinig tijd hebt.

Hoe kies ik de juiste fond-de-teint kleur?

Snelle oplossing voor lichte benen

Vergeten dat je nog een afspraak hebt en je hebt witte benen?

Weet je dat er ondertussen ook al make-up bestaat voor de benen?

Vind je je benen te licht voor de tijd van het jaar en wil je geen panty’s meer aan?  Dan is deze make-up voor de benen vast iets voor jou.

Het kleurt niet alleen je huid mooi egaal.  Het camoufleert oneffenheden in de huid zoals spataders en blijft lang zitten.  Je hoeft niet bang te zijn voor witte benen als het regent, want deze make-up is waterproof.

Het hele jaar door mooie benen?

Wil je dat je benen er het hele jaar door goed uit zien?  Kies dan voor de zelfbruiner van Thalgo die je benen een natuurlijke goudbruine teint bezorgt zonder strepen.  Breng deze verzorgende zelfbruinende crème iedere 2 of 3 dagen aan.  Je huid ziet er stralend uit en dat alles zonder zon!

ORAJA beauty & wellness te lichte benen tips

Voor een vlekkeloos resultaat en een egale teint, adviseer ik je graag welke aanpak het beste bij je past om mooie benen te krijgen.

Airbrush tanning voor een mooi gebruinde teint

Ik heb een tanning spray laten doen en ben super tevreden!! Heel mooi gedaan en natuurlijk resultaat! Bedankt Ilse, voor herhaling vatbaar!

Een mooie natuurlijke bruine kleur voor 1 week tot 10 dagen

Bestaat er een techniek om jouw bruine kleur in het gelaat, op jouw benen of op jouw lichaam langer te houden?  Ja! 

Ooit al gehoord van airbrush tanning?  Wil je een snelle gebronsde teint bekomen zonder UV-stralen?  Dan is airbrush tanning iets voor jou! 

Wat is airbrush tanning?

De bruiningslotion wordt door vaporisatie over het gelaat, de benen of het ganse lichaam verneveld.  Vier tot vijf uur na de behandeling mag je  douchen om het overtollige product af te laten vloeien.  Wens je de kleur donkerder te hebben, dan wacht je zeker 8 uur vooraleer te douchen.  

Wat zit er in airbrush tanning?

Pro-tan is een bruinend product op basis van DHA (dihydroxyacetone, een molecule getrokken uit suikerriet), vitamines A, C, E, B5 en anti-aging verzorgingsbestanddelen dat gaat reageren met de eigen pigmentcellen in de huid om haar op natuurlijke manier een mooi gebruinde teint te geven.  Onschadelijk voor de huid en je gezondheid.  Het product is 100% organisch en hypoallergeen.

Hoelang gaat airbrush tanning mee?

Je geniet van jouw bruine kleur gedurende een week tot 10 dagen, afhankelijk van jouw huidtype en de zorg die je aan de naverzorging van jouw huid besteedt.  Droge huid en wrijving zal de levensduur van de tanning verkorten.  Hydrateren is de boodschap!  Vraag naar de naverzorgingsproducten bij ORAJA beauty & wellness om jouw bruine kleur langer te houden.

ORAJA beauty & wellness Airbrush tanning 1
De avond voordien
 • make-up verwijderen, de huid reinigen met aangepaste producten
 • douchen, peelen en ontharen indien nodig
 • een heel droge huid mag ingesmeerd worden met de hydraterende bodylotions uit de professionele verzorgingslijnen die je vindt in de winkel van ORAJA beauty & wellness
 • nagels van handen en voeten lakken

De peelings en naverzorgingsproducten bij ORAJA beauty & wellness zijn van natuurlijke oorsprong en bijgevolg veel zachter en beter voor je huid dan de courante producten uit andere winkels. Bovendien zorgen zij voor een lange hydratatie waardoor de tanning langer blijft. Wil je het langst van jouw tanning genieten? Volg het gegeven advies dan goed op. Andere producten kunnen de tanning beïnvloeden. Heb je de juiste producten niet staan, kom naar ORAJA beauty & wellness voor het gepaste advies. Het mooiste resultaat waar jij het langst van kan genieten, bereik je door het advies correct op te volgen.

Dag van de behandeling
 • niets aandoen van crèmes of lotions, geen deodorant!
 • loszittende kledij dragen, bij voorkeur donker (geen wit)
 • geen juwelen dragen
 • bij regenweer, neem een paraplu mee
Na de behandeling
 •  terwijl de kleur zich ontwikkelt, wrijving met de huid vermijden (dus geen strakke kledij dragen)
 • 4 tot 5 uur wachten met zwemmen, in de regen lopen, voor je eerste douchebeurt
 • inspanningen en transpiratie vermijden
 • vermijd om op lichte of lederen zetels te zitten op de dag van de behandeling

Vermijd lange baden en zwembaden met chloor (chloor en zout tasten het bruiningsproces aan).

Zwangere vrouwen consulteren eerst hun arts.

Zo houd jij je mooie bruine teint van de zon en zonnebank langer

Zo houd jij je teint het langst

ORAJA_beauty_&_wellness_Zonsondergang_Thalgo

Waarom smeer je het best after-sun na het zonnebaden?

Ben je verrast geweest door de zon en toch een beetje verbrand?  Smeer je huid dan na het zonnebaden zeker in met de after sun van Thalgo.  Een topproduct om jouw geïrriteerde huid te kalmeren en de roodheid voor de helft te doen verdwijnen na een nachtje slapen.  Bovendien vult het je vochtreserves weer aan.  Dit is nodig om je huid niet te snel te laten verouderen.  Wil je dus zo lang mogelijk genieten van een jonge huid, moet je een hydraterend product smeren.

Hoe krijg je de rode kleur weg?

Wil je je rode kleur wat verbergen?  Dan zijn er de CC of DD crèmes.  Een crème die je huid hydrateert en de rode kleur camoufleert.  De crème is getint en bevat een SPF.

Geen zon. Wat doen zonnebankproducten voor je huid?

Soms is er geen zon, maar wil je desondanks genieten van haar weldaden.

Voor wie nog kiest onder de zonnebank te gaan, bereik je met het juiste zonnebankproduct een mooi gebruinde huid.  De duurdere zonnebankproducten zijn echte huidverzorgingsproducten geworden met een ware anti-aging werking en een cocktail aan vitaminen.  Zij geven zelfs de lichtste huid een mooie, jonge en gezond uitziende bruine kleur.  Donkere huidtypes kleuren hier intens bruin mee.

Wist je al dat er zonnebankproducten bestaan die het typische zonnebankgeurtje reduceren?  Vraag in de winkel naar het aanbod.  Voor elk huidtype zijn er aangepaste producten.

Neem zeker ook in acht dat de UVC-stralen bij veelvuldige blootstelling aan de zon en zonnebank op lange termijn huidkanker kunnen teweeg brengen.

Jouw huid is het grootste orgaan.  Je hebt er maar één.  Verzorg haar goed!

ORAJA_beauty_&_wellness_Vrouw_zon_Thalgo

Met de naverzorging na het zonnebaden vul je terug het vocht aan dat jij zonet verloren bent en werk je tegen huidveroudering.  Bovendien houd jij jouw teint zo het langst.