Airbrush tanning lichaam - gelaat

Het mooiste resultaat waar je het langst van kan genieten, bereik je door het advies correct op te volgen

Een mooie natuurlijke bruine kleur voor 1 week tot 10 dagen

Bestaat er een techniek om je bruine kleur in het gelaat, op je benen of op je lichaam langer te houden? 

Ooit al gehoord van airbrush tanning?  Wil je een snelle gebronsde teint bekomen zonder UV-stralen?  Dan is airbrush tanning iets voor jou! 

ORAJA beauty & wellness Airbrush tanning 1

Wat is airbrush tanning?

De bruiningslotion wordt door vaporisatie over het gelaat, de benen of het ganse lichaam verneveld.  Vier tot vijf uur na de behandeling mag je douchen om het overtollige product af te laten vloeien.  Wens je de kleur donkerder te hebben, dan wacht je zeker 8 uur vooraleer te douchen.  

Wat zit er in airbrush tanning?

Pro-tan is een bruinend product op basis van DHA (dihydroxyacetone, een molecule getrokken uit suikerriet), vitamines A, C, E, B5 en anti-aging verzorgingsbestanddelen dat gaat reageren met de eigen pigmentcellen in de huid om haar op natuurlijke manier een mooi gebruinde teint te geven.  Onschadelijk voor de huid en je gezondheid.  Het product is 100% organisch en hypoallergeen.

Hoelang gaat airbrush tanning mee?

Je geniet van je bruine kleur gedurende 5 tot 10 dagen, afhankelijk van je huidtype en de zorg die je aan de naverzorging van jouw huid besteedt.  Droge huid en wrijving zal de levensduur van de tanning verkorten.  Hydrateren is de boodschap!  Vraag naar de naverzorgingsproducten bij ORAJA beauty & wellness om je bruine kleur langer te houden.

Waarom je kiest voor Pro-tan airbrush tanning!

Deze bruiningslotion is fris, geeft geen kleverig gevoel of vlekken en maakt jouw huid mooi bruin in slechts 15 minuten!

Deze bruiningslotion onderscheidt zich van andere systemen doordat het reageert op de proteïnen in jouw eigen huidcellen waardoor je een natuurlijke gebruinde kleur bekomt.  Geen onnatuurlijk of overdreven bruin tot zelfs een wortelkleur bij andere bruiningslotions. 

Laat je de airbrush tanning doen, dan hoef je niet meer dagelijks jouw fond de teint te gebruiken.  Je ziet er zelfs stralend uit, recht uit jouw bed!

Je kan -indien gewenst- om de tien dagen deze behandeling herhalen om zo het hele jaar door een natuurlijk gebruinde huid te hebben.

Voorbereiding en nazorg bij airbrush tanning

DE AVOND VOORDIEN:

 

 •  make-up verwijderen, de huid reinigen met aangepaste producten
 •  douchen, peelen en ontharen indien nodig
 • een heel droge huid mag ingesmeerd worden met de hydraterende bodylotions uit de professionele verzorgingslijnen die je vindt in de winkel van ORAJA beauty & wellness
 • nagels van handen en voeten lakken

 

De peelings en naverzorgingsproducten in het schoonheidsinstituut zijn van natuurlijke oorsprong en bijgevolg veel zachter en beter voor jouw huid dan de courante producten uit andere winkels.  Wil je het langst van jouw tanning genieten?  Volg het gegeven advies goed op.  Andere producten kunnen de tanning beïnvloeden.  Heb je de juiste producten niet staan, kom naar ORAJA beauty & wellness voor het gepaste advies.

 

Het mooiste resultaat waar je het langst van kan genieten, bereik je door het advies correct op te volgen.

 

DE DAG VAN DE BEHANDELING:

 

 •  niets aandoen van crèmes of lotions, geen deodorant!
 •  loszittende kledij dragen, bij voorkeur donker (geen wit)
 •  geen juwelen dragen
 
 

NA DE BEHANDELING:

 

 •  terwijl de kleur zich ontwikkelt, wrijving met de huid vermijden

(dus geen strakke kledij dragen)

 •  4 tot 5 uur wachten met zwemmen, in de regen lopen, voor jouw eerste douchebeurt
 •  inspanningen en transpiratie vermijden
 •  vermijd om op lichte of lederen zetels te zitten op de dag van de behandeling
 

Vermijd lange baden en zwembaden met chloor (chloor en zout tasten het bruiningsproces aan).

Zwangere vrouwen consulteren eerst hun arts.