Acne oogt helemaal niet fraai wanneer deze onzuiverheden verschijnen: zwarte of witte puntjes, meeëters of comedonen.  Als jij denkt dat acne enkel een probleem van de pubers is, heb je verkeerd gedacht.

Acne is iets wat inderdaad veel voorkomt in de jaren van de puberteit, maar niet alleen dan.  Zo’n 95% van de pubers tussen 15 en 25 jaar krijgt in meer of mindere mate last van acne.  Je kan je hele leven lang last blijven hebben van een onzuivere huid als je niet weet waar naartoe om je probleem op te lossen.  Zelfs op volwassen leeftijd.  Zeker als je het moeilijk vindt om de weg naar het schoonheidsinstituut in te slaan.

Acne en onzuiverheden bij twintig- tot zestigplussers

Ga je als volwassene op zoek naar een verzorgingslijn voor de onzuivere huid, kom je negen van de tien keer bij producten voor de jonge huid terecht.  Toch is uit diverse wetenschappelijke studies gebleken dat de mensen met puistjes en andere huidonzuiverheden vaak twintig-, dertig-, veertig- of zelfs vijftigplusser zijn.  Kortom, een onzuivere huid is niet leeftijdsgebonden.  Biodroga Medical Institute heeft dat goed begrepen en biedt verzorgingslijnen en producten voor thuisgebruik aan voor de probleemhuid op elke leeftijd.

Wat kan je doen om jouw probleemhuid te verbeteren?

Heb jij acne en zoek je iets om jouw probleemhuid te verbeteren?  Neig je snel tot de aankoop van producten uit gewone winkels omdat je eigenlijk niet weet welke producten goed voor jouw huid zouden zijn?  Je krijgt geen advies en neemt maar wat mee.  Dan reinig jij hoogstwaarschijnlijk jouw huid met de verkeerde producten (agressieve zeepsoorten of uitdrogende producten met veel alcohol).  Maak deze fout niet, want daardoor reageert jouw probleemhuid juist extra gevoelig.  Het beste advies krijg je van een vakspecialiste.  Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste ben ik opgeleid om jouw huid met de beste zorg te omringen, te verbeteren en het gepaste advies te geven.  Als puber kan acne en jouw onzuivere huid cosmetisch behandeld worden.  De Purity treatment onder de gelaatsverzorgingen is een reinigende gelaatsverzorging met vapo.  Is het probleem ernstiger?  Neem dan zeker een kijkje bij huidverbetering gelaat.  Microdermabrasie en blauw licht therapie werken met apparatuur dieper in op jouw huidprobleem.  Als volwassene kan je jouw probleemhuid verbeteren met deze laatste optie.  Wat nog dieper inwerkt, zijn de zuurbehandelingen al dan niet met microneedling.  Intensieve behandelingen gecombineerd met de juiste producten thuis staan in voor het succes van de kuur.  Biodroga Medical Institute heeft een speciale reinigings- en verzorgingslijn die de hoornlaag verweekt (jouw verdikte huid aanpakt), ontstekingen remt, bacteriën bestrijdt en de huid kalmeert en terug in balans brengt.  Kortom, de juiste producten om jouw huid met onzuiverheden te behandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *