menu

Wat is het geheim achter de gelaatsverzorgingen?

Tekst: Ilse Peeters - ORAJA beauty & wellness | Foto's: ORAJA beauty & wellness (LSB)

Waarom breng je best regelmatig een bezoek aan het schoonheidsinstituut?

Regelmatig een gelaatsbehandeling krijgen, is hetzelfde als de olie verversen van een auto.  De schoonheidsspecialiste kan specifieke behoeften van je huid aanpakken waardoor het regelmatig bezoeken van het salon absoluut nodig is.  Je huid blijft daardoor gereinigd, geëxfolieerd en verfrist.  Chronische problemen worden aangepakt en gecorrigeerd.  Het resultaat is een levenslange glow!

Als je komt voor ontspanning, voelt een gelaatsmassage heerlijk aan.  De massagebewegingen in gezichtsbehandelingen gaan je gezichtsspieren aanspannen en verstevigen.  Ik maak nu even de vergelijking met snel willen afslanken.  Je hebt een snelle afslankkuur ondergaan, maar als je niet regelmatig sport of gezond eet, blijf je nooit op het gewenste gewicht.
Zo werkt het ook voor huidverzorging.  Om je huid in optimale gezondheid te houden, is het belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan het schoonheidssalon en de huid goed te laten 'trainen'.

Je huid verbetert zichtbaar wanneer je een vaste gezichtsroutine aanhoudt.  Een minimale routine bestaat uit 3 stappen: reinigen, neutraliseren en beschermen.  Afhankelijk van je huidtype reinig je 1 à 2x/dag 's ochtends en/of 's avonds.  Verwijder laatste restjes en breng je huid weer in balans met een toner.  Verzorg als laatste stap met een serum en/of crème.

Hoe ziet jouw routine er uit?  Houd jij je aan deze drie stappen of doe je er meer?


Dames - Heren - Adolescenten


Biodroga 
BIOSCIENCE. INSTITUT - BIODROGA MD    

Een zichtbaar stralende en jonger ogende huid dankzij plantenstamcellen, biopeptides en hoge werkstoffen met natuurlijke ingrediënten gelieerd aan de medische wetenschap. 

Met bewezen testresultaten.    
    
Thalgo    
LA BEAUTÉ MARINE

Actieve bestanddelen uit de zee beschermen, verstevigen en sublimeren uw huid en doen uw natuurlijke schoonheid tot haar recht komen.  Met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessies.    
    
Espressens    
OLFACTIEVE BELEVING MET ESSENTIËLE OLIËN   

Deze verzorgingen geven uw huid haar glans met zichtbaar zuivere natuurlijke ingrediënten met plantaardige extracten uit o.a. waterlelie, lotus, wijnstokbloem, fruit, noten en essentiële oliën van o.a. roos, mirte.  Zij zijn zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong, zonder minerale olie, zonder siliconen, zonder parabenen, zonder phenoxyethanol, zonder propyleen glycol.    

BOEK JE AFSPRAAK
Bij Oraja vanaf nu
BEOORDELING SCHRIJVEN
Deel je ervaringen met onze andere klanten

Verder lezen

Messenger logo
Chat