menu

De helende kracht van energetische massages

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

Wie graag eens volledig tot rust wilt komen en de stress vergeten, kan kiezen voor een energetische massage bij Oraja in Gierle. Ilse haar gouden handen geven warmte en energie waar nodig om blokkades vrij te maken. Deze natuurlijke healings brengen je emotioneel, geestelijk en fysiek terug in balans. Het is haar doel om iedereen terug goed te laten voelen. En om mensen die zich niet goed in hun vel voelen tot inzichten te laten komen door ze dat stapje aan te reiken dat ze nodig hebben om hoger te schakelen in de groei naar hun ‘zijn’.

“Het is misschien nu wel het keerpunt dat ik het niet meer moet wegstoppen”, glimlacht Ilse. “Ik werk energetisch vanuit mijn intuïtie, dat is gewoon ook wie ik ben. Als kind voelde ik al aan dat ik een beetje anders was. Naar aanvoelen van anderen toe, ben ik emotioneel heel sterk betrokken. Door de jaren heen is het geleidelijk gekomen dat ik er iets mee wou doen. Ik had al opleidingen gevolgd, en kreeg van verschillende mensen te horen dat er echt wel iets in mijn handen zit. Ze voelden het verschil: als ik masseer, dat er iets meer gebeurde. Doordat ik het van meerdere mensen te horen kreeg, begon ik het ook te geloven.”

"Ik voel aan waar mensen vast zitten, fysiek of emotioneel."

Afbeelding

“Mijn empathisch vermogen is groot waardoor ik vaak aanvoel waar mensen vast zitten. Dat kan fysiek zijn, zoals de nek of schouders, maar ook vanuit het emotionele. We moeten de mens als geheel zien, wat betekent dat lichaam en ziel in nauwe verbinding staan met elkaar. Voor het behoud van een goede gezondheid moet de energie goed kunnen stromen doorheen ons lichaam. Wanneer energiebanen verstoord of geblokkeerd zijn, kan dit lichamelijke klachten geven of geestesziektes veroorzaken.”

"De warmte in mijn handen voelt aan als waterdruppeltjes die ik over hun rug sprenkel!"

“Als ik met mijn handen over de rug ga, voel je gewoon een intense warmte die uit mijn handen straalt. Die komt bij de mensen echt binnen alsof ik waterdruppeltjes over hun rug sprenkel. Dat is pure energie. Ik word geleid door mijn gidsen van bovenaf en die invloed voel je erg sterk. Het is niet alleen een deugddoende massage, maar ook een healing die je krijgt. Klanten voelen echt het verschil, nadien zijn ze precies een stukje lichter. Iedereen draagt een rugzakje met zich mee van goede en nare ervaringen. Het voelt alsof ‘hun rugzakje’ deels geledigd wordt. Alles hangt af van de klant hoe hard dit binnenkomt.  Iemand die zich volledig openstelt, gaat hier sneller de vruchten van plukken.” 

"Na de massage vertel ik ook wat ik heb aangevoeld dat er speelt."

Afbeelding

“Na de massage laat ik ze nog even nagenieten, zodat ze rustig kunnen terugkomen uit die andere wereld. Ik vertel dan wat ik heb aangevoeld, maar het is aan de klant om voor zichzelf uit te maken wat het kan betekenen. Sommigen staan hiervoor open en doen dan hun verhaal. Maar anderen zijn eerder gesloten, of zijn er nog niet klaar voor. Toch zul je al na één massage het verschil voelen. Wil je op lange termijn iets gaan veranderen, is het aangeraden om regelmatig langs te komen. Maar dat laat ik aan de klanten over, het is allemaal vrijblijvend waar zij nood aan hebben. Ik krijg veel positieve reacties van klanten en ze laten ook vaak een recensie na. Dan weet ik dat ik iets goeds gedaan heb, om de mensen te helpen.” 

Ik ben op deze wereld gezet om mensen te helpen!

“Ook voor mij is het een heel intense ervaring als ik aan het masseren ben. Door er veel mee bezig te zijn, ben ik er mij verder in gaan verdiepen. Ik weet gewoon dat ik op deze wereld gezet ben om mensen te helpen. Het is mijn doel om het goede gevoel naar boven te brengen bij mensen die het moeilijk hebben. Ik voel dat het ook echt mijn ding is, en dat maakt mij gelukkig. Als ik zie dat mijn klanten zich beter voelen en terug in balans komen, voel ik dat ik iets goeds gedaan heb. Met mijn handen mensen helpen, daarvoor doe ik het.”

NOOD AAN EEN MASSAGE?
Maak een afspraak bij Oraja.
KORTINGSDEALS
voor nieuwe klanten

Verder lezen

Messenger logo
Chat