menu
Reviews
Edith E.
03/05/2022
Heerlijke uurtjes bij Ilse, pedicure en gelaatsverzorging. En wát voor een, inclusief massage, ik kwam herboren buiten. Mijn velletje zit er fris uit en mijn voeten mogen weer gezien worden; Dank je wel ! Ik kom terug.
Antwoord van de handelaar:

Fijn dat je ervan genoten hebt! Het 'herboren gevoel' schrijf ik toe aan het energetische waardoor je weer lekker in je vel komt.

Isabelle D.
02/12/2021
Vriendelijk onthaal, goede uitleg vooraf en deugd doende massage waarna ik met minder gewicht op mijn schouders ben buiten gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden voor iedereen.
Antwoord van de handelaar:

Goed dat de massage jou heeft verlicht, Isabelle. Dank je voor je mooie recensie.

Diana D.
03/11/2021
Vriendelijke dame! Genieten van een deugddoende massage! Wat een heerlijke ervaring! Bedankt!
Antwoord van de handelaar:

Doet me veel plezier dit te lezen, Diana!

Bedankt om jouw heerlijke ervaring hier neer te zetten.

Chloë B.
02/11/2021
Super ontspannend, je voeld je erg op je gemak, ze heeft goude handen. Voelt waar je blokkades zitten, zowel fysiek als mentale problemen voelt ze door de energie van je lichaam heel speciaal maar het is zo. dankzij de energetische massage ben je nadien helemaal onspannen en opgeladen. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan.
Antwoord van de handelaar:

Mijn doel is om jou herboren naar huis te laten gaan, Chloë. Uit je recensie kan ik afleiden dat m'n missie geslaagd is.

Bedankt om jouw ervaring hier te delen.


Marijke D.
22/10/2021
Wat een zalige massage. Heel rustgevend,en zeer goede uitleg. Vriendelijke dame, Bedankt, ik kom zeker terug!
Antwoord van de handelaar:

Wat doet het deugd om te horen dat je genoten hebt, Marijke!

Bedankt om je ervaring hier te delen.

Nicole B.
13/10/2021
Heb een zalige energetisch massage gehad. Achteraf uitleg gekregen over de blokkades die ik heb maar waar er toch al iets van los gemaakt is. Voor herhaling vatbaar. Bedankt.
Antwoord van de handelaar:

Het is erg fijn om te horen dat ik je al deels heb kunnen helpen met de blokkades waar je mee zat.

Dank om deze fijne reactie te delen.

Sharon S.
01/10/2021
Ik kwam bij Oraja voor een rugmassage omdat ik de laatste tijd veel last had. Ik werd meteen op mijn gemak gesteld en er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren. De massage deed enorm veel deugd en voelde heel professioneel aan. Er werd gewerkt op de punten waar ik het meeste last had. Na de behandeling voelde ik me meteen veel rustiger en voelde mijn lichaam ook terug helemaal bevrijd van pijnlijke plekken. Het was de eerste keer voor mij bij Oraja, maar zeker niet de laatste. Bedankt voor de goede zorgen en het gerust stellen!
Antwoord van de handelaar:

Wat is dit heerlijk om te lezen, Sharon!

Ik ben blij dat ik jou van je spanningen heb kunnen verlossen en je een goed gevoel heb kunnen bezorgen.

Hartelijk dank voor je prachtige review!

Marijke S.
06/08/2021
Jaren heb ik gesukkeld met ingroeiende teennagels. Bij een vorige pedicure kwam ik regelmatig thuis met bloedende voeten. Sinds ik bij oraja ga zijn mijn voeten zoveel beter geworden. Geen pijnlijke ingroeiende teennagels meer, geen hielkloven meer. Ilse , bedankt om mij zo goed te verzorgen. Je neemt steeds de tijd om alles uit te leggen. Om de juiste producten aan te raden. De afsluitende massages zijn heerlijk. Echt een aanrader!!!!!
Antwoord van de handelaar:

Wat doet het deugd dit te lezen, Marijke, van jou als trouwe klant die hier al jaren komt!

Ik apprecieer het enorm dat jij jouw mening hier hebt gedeeld. Dankjewel! x

Melanie V.
22/07/2021
Vriendelijke dame die me deed genieten van een deugddoende massage!
Antwoord van de handelaar:

Dat is met veel plezier gedaan! Bedankt voor uw recensie!

Kathleen S.
23/05/2021
Wat een heerlijke ervaring. Voor een persoon die heel moeilijk kan ontspannen is het heerlijk om meerdere malen uit totale ontspanning te ontwaken. Ik heb genoten van elke minuut en zal zeker nog een keer terug gaan. Bedankt
Antwoord van de handelaar:

Fijn te horen dat je heerlijk hebt kunnen ontspannen. Dank je voor je mooie review!

Katleen A.
24/03/2021
Je hebt een prachtige update van je website gemaakt. Ik hou ervan dat je zoveel keuze hebt, voor ieder wat wils. Ik was al zeer tevreden van je behandelingen en producten en dat zal zeker zo blijven. Ik kijk al uit naar mijn volgende behandeling. Groetjes, Katleen
Antwoord van de handelaar:

Oh, wat fijn om te horen! Zal je zeker goed soigneren, Katleen.

Bedankt voor je mooie review.

Kurt T.
16/03/2021
een heel goede uitleg steeds ,een vriendelijke dame met kwalitatieve producten en aandacht ,een aanrader voor elke soort van behandeling !
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel voor deze recensie, dat m'n advies je heeft kunnen verder helpen.

Bart V.
01/03/2021
Ilse, Proficiat met je nieuwe website, je hebt het toch maar weer gedaan. Je mag trots zijn op wat je hebt bereikt. Ik weet als geen ander hoeveel tijd,moeite en liefde je hierin hebt gestoken. Gefeliciteerd, het is niet niks. Je behandelingen zijn even top zoals deze website eruit ziet. x
Antwoord van de handelaar:

Wat een mooie woorden! Bedankt voor deze prachtige recensie.

Danique V.
21/10/2020
Heerlijk genoten! Dankjewel!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat