Wellness - gelaat

Ultieme verwennerij met deze wellness gelaatsverzorgingen van kop tot teen

Dag probleemhuid, welkom natuurlijke schoonheid!

ORAJA-beauty-&-wellness-zuurpeeling-rijpere-vrouw-Biodroga-medical

Kom je voor een totaalbeleving waarin je gelaat de hoofdrol speelt?  Je gelaat krijgt veel aandacht met hoge werkstoffen in de verzorging, maar ook andere delen van jouw lichaam.  Puur genieten en loslaten in een prachtig decor met sterrenhemel.

Hieronder vind je een overzicht van alle wellness gelaatsverzorgingen.

Royal Cristal behandeling (105 min.)

Met bergkristallen gaan we d.m.v. acupressuurpunten en drainage het gelaat ontgiften en energie geven.  Bergkristallen halen negatieve energie weg en geven je terug nieuwe energie.

⍺-energizing koffiebehandeling (105 min.)

Deze stimulerende behandeling met groene koffie bestrijdt stress en vermoeidheid in jouw gelaat en vermindert vochtophopingen in de huid.  Magische resultaten dankzij de unieke werking van de Energize & perfect producten, een vitaliserende massage en de zachte prikkeling van de koffie.

Lotus & science met Javentine stamps (105 min.)

In deze gelaatsverzorging maakt de lotus enzymenpeeling jouw huid zijdezacht.  Lotusbloemextracten staan symbolisch voor zuiverheid en pakken de diepte van jouw rimpels aan.  De drukpuntmassage van jouw gelaat met de warme Javentine stamps (stempels van Jade en Aventurijn) geeft een heerlijke ontspanning van jouw gezichtsspieren en werkt mee aan jouw doeltreffende verjongingskuur!

Royal rozenkwarts behandeling (105 min.)

In deze gelaatsverzorging sta jij centraal.  Een ideale behandeling als jij veel liefde aan anderen schenkt, maar zelf weinig liefde, respect van anderen terugkrijgt.  De drukpuntmassage van jouw gelaat met rozenkwarts herstelt jouw eigenwaarde en je zal harmonieuzere relaties aantrekken.

Aroma Terre & Mer Méditerranée BIO (120 min.)

Een heerlijke biologische gelaatsverzorging met warme kruidenstempels op basis van olijfblad, Petit Grain en lavendel. De massage met warme kruidenstempels geven jouw gelaat een diepe relaxatie.  Nadat jouw lichaam de kracht terugvindt dankzij een volledige aquatic lichaamsscrub, volgt een deugddoende lichaamsmassage met lavendelolie.

ORAJA_beauty_&_wellness_Skinboosters_Biodroga_medical
ORAJA_beauty_&_wellness_Clean_formulas_Biodroga
ORAJA_beauty_&_wellness_Cleanness_reduced_Biodroga
ORAJA_beauty_&_wellness_skin_booster_Biodroga_Medical